Parelhoen Met Salie En Rode Wijn

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en versnipper de sjalotten. Snijd het parelhoen in 4 stukken. Verhit de boter in een stoofpan en laat er de stukken parelhoen in kleuren op een hevig vuur. Haal het vlees eruit en fruit de sjalotten. Voeg de rode wijn toe en laat stoven terwijl u de braadresten loskrabt. Leg de stukken parelhoen terug in de saus, voeg de hele teentjes look toe en ook de salieblaadjes. Kruid met peper en zout, leg het deksel op de pan en laat 45 minuten bakken in de oven.

Parelhoen Met Salie En Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept