Melba Bicolore

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de perziken. Maak, terwijl de perziken afkoelen, en chocoladesaus door de pure chocolade au bain te smelten, doe er een scheutje slagroom bij. Schil de perziken. Pureer de frambozen met de suiker. Doe in 4 coupes enkele bolletjes vanille-ijs en een perzik. Bedek steeds 1 helft van de perziken met aluminiumfolie en giet over de andere helft de chocoladesaus. Haal de folie weg en giet er de frambozensaus over. Maak de coupes af met slagroom, amandelsnippers en enkele frambozen.

Melba Bicolore is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met zalmroomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini-kaasschotel uit de magnetron
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en kastanjechampignons
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Pêche Melba
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Coupe Melba
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Peche Melba Gebakjes
0-10 min -
Bekijk recept