Kersenijs Met Sereh En Kokoswafeltjes

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kersen in blender of keukenmachine pureren. Suiker met 3 dl water en sereh aan de kook brengen en daarna laten afkoelen. Serehmengsel zeven en met kersenpuree mengen. Kersenmengsel in ijsmachine in ca. 6 uur laten bevriezen. Bij bevriezen in ijs laatje mengsel elk uur met vork fijnprakken en doorrroeren.

Kersenijs Met Sereh En Kokoswafeltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Perentaartje met noten en yoghurt-kersenijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Vers Kersenijs
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenijs met warme bessensaus en een topje creme
Bekijk recept
Kersenijs (glace aux cerises)
Bekijk recept