Regenboog Ijstaart Met Chocoladesaus

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de chocoladesaus zachtjes warm worden. Houd de vorm enkele sec. In een bak met heet water en stort de ijstaart op een schaal. Garneer met toefjes slagroom, aardbeien en mokkaboontjes. Snijd de ijstaart aan tafel in punten en geef de warme saus erbij.

Regenboog Ijstaart Met Chocoladesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Pizza met regenboog van groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboog ijsjes
Bekijk recept
Mosselen in sherry met geroosterde wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept