Aardappel-kaas-kruiden-kroketjes

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels en stamp ze fijn. Meng in een kom de aardappelpuree met 2 eieren, kip, mozarellal, lenteui, salie, zout en peper. Meng deze ingredienten goed en laat het geheel gedurende 1 uur koelen. Verdeel het mengsel in gelijke porties (grootte en vorm geheel naar eigen wens). Klop het derde ei met wat melk. Haal de aardappelporties eerst door de bloem, daarna door het eimengsel en tot slot door de broodkruimels of het paneermeel. Verhit de olie tot de gewenste temperatuur (rond de 180 oC) en frituur de balletjes of kroketjes ongeveer 5 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Aardappel-kaas-kruiden-kroketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaanse kipkroketjes met rauwe ham
35 min Snack
Bekijk recept
Mosselkroketten met gefrituurde selderblaadjes
Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept