In pan met ruim kokend water en wat zout fusilli in 10-12 min gaarkoken. In pan met dikke bodem boter laten smelten. Bloem erdoor roeren en dit mengsel 2-3 min zachtjes laten bakken, zonder dat het gaat kleuren. Al roerend eenderde van melk erbij schenken en blijven roeren tot dikke gebonden saus ontstaat. Scheut voor scheut rest van melk toevoegen om saus te verdunnen. Blijven roeren tot saus mooi glad is. Bouillontablet boven saus verkruimelen en knoflook erboven uitpersen. Ui, kabeljauw en garnalen erdoor roeren en saus nog 10 min zachtjes verwarmen, tot kabeljauw gaar is en uit elkaar valt. Slagroom erdoor roeren en geheel nog even goed doorverwarmen. Dille erdoor roeren. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Vissaus erop scheppen.
Pasta Met Gemende Vissaus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing