Zeevruchtenmedley

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt boter in de wok en roerbak de zeebrasem,snt-jacobsschelpen,garnalen en gamba′s 1tot2minuten. Voeg naar smaak peper en zout toe en daarna de geraspte schil en het sap.Voeg heel voorzichtig de saffraan toe aan het kookvocht niet aan de zeevruchten.Schep de zeevruchten uit de wok en houd warm. Zet de wok weer op het vuur en schenk de boouillon erin,breng aan de kook en laat tot 2/3de inkoken.Kook de rozeblaadjesazijn 4minuutjes mee. Kook de pasta in gezouten water met olijfolie gaar in een ketel,giet af en schenk op een bord.Verdeel de zeevruchten hierover. Doe de wijn ,peperkorrel en de worteltjes in de wok en verhit 6 minuten,voeg de room toe en laat nog even (2 minuten )inkoken. Schenk de saus over de pasta en servaar direct.

Zeevruchtenmedley is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker