Geflambeerde Kersen

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan kersen met sap verwarmen. Aardappelmeel tot een papje roeren en al roerende aan de kersen toevoegen, als het iets gebonden is van het vuur nemen. Citroensap en crème de cassis toevoegen..Het vanilleijs in coupes doen en kersen erover lepelen.Kirsch in een soeplepel goed verwarmen en met een lucifer aansteken en brandend over de kersen doen.

Geflambeerde Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept