Tournedos Van Zalm En Kabeljauw

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spreid op een werkblad plasticfolie (15 x 15 cm) uit en leg het katenspek hier dakpansgewijs op. Snijd de zalm en de kabeljauw in lange repen en leg die om en om op het spek. Rol het geheel strak op en leg de rol 1 1/2 uur in de diepvries. Laat voor de saus de fumet samen met de cr?me fraiche tot de helft inkoken en breng op smaak met peper en zout. Snijd de visrol in plakken van 4 cm dik en verwijder het plasticfolie. Bak de vistournedos in hete boter om en om bruin en laat ze vervolgens in een op 170 C voorverwarmde oven in 6-7 minuten verder gaar worden. Breng de saus weer aan de kook en klop haar met een klontje koude boter met de staafmixer op. Roer de champagne door de saus. Leg de tournedos op voorverwarmde borden en schenk de saus eromheen. Garneer met zalmeitjes. Lekker met worteltjes en wilde rijst of tagliatelle.

Tournedos Van Zalm En Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept