Doe de garnalen in een grote pan met kokend water. Kook een paar minuten tot ze verkleurd zijn en schep ze daarna in een grote schaal met gezouten ijswater - daardoor zijn ze makkelijker te pellen. Pel de garnalen en zet apart. Verwarm de oven voor op 250 graden C. Verhit 2 el olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg zout, peper, manzanilla, 3 glazen water en het laurierblad toe. Zet het vuur hoog en laat 2 minuten inkoken. Snij de zeeduivel in niet al te grote stukken en laat 5 minuten meekoken. Verwijder het laurierblad. Maak een papje van de bloem met wat water en voeg dat al roerende beetje bij beetje toe, zodat het vocht in de pan wat bindt. Schep de zeeduivel in een grote ovenschaal, giet het vocht erover en breek de eieren een voor een boven de schaal en plaats deze ongeveer 10 minuten in de oven, totdat het ei licht gestold is en de massa bubbelt. Bestrooi met peterselie en serveer direct met warm brood.
Eieren Op Zeemanswijze is een recept van Smulweb.nl