Doperwtensouffle

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bosui in ringetjes en hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een pan. Schep de ui, knoflook, doperwtjes, peterselie en basilicum erdoor. Laat de doperwtjes op een zacht vuur ontdooien. Pureer het mengsel met een staafmixer. Roer de creme fraiche en de geitenkaas erdoor. Splits de eieren en roer de dooiers door de doperwtenpuree. Klop in een kom de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door de doperwtenpuree. Vet de souffleschaal in en schep het eimengsel erin. Laat de souffle in de oven in 25-30 min. mooi rijzen en lichtbruin worden.

Doperwtensouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Doperwtensouffle
Bekijk recept

Doperwtensouffle
Bekijk recept