Deens Paasgebak

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakken ontdooien en leg ze op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er ronde plakken uit met een doorsnee van 10 cm. Roer door de kwark de eierdooier, de suiker, het zout, de citroenschil en de rozijnen. Verdeel dit mengsel over het deeg en klep dit dubbel. Maak de randen nat met water en druk ze met een vork goed aan. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei. Leg de gebakjes op een ingevette bakplaat en schuif deze in een voorverwarmde oven van 220 Gr C, stand

5. Bak ze in 20 minuten gaar en goudbruin. Eet ze warm of koud.

Deens Paasgebak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Deens Paasgebak
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paasgebak
30-60 min -
Bekijk recept

Ontbijtspek Met Appels Op Z'n Deens
10-20 min -
Bekijk recept
DEENS BROODJE
20-30 min -
Bekijk recept
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen
0-10 min -
Bekijk recept
Visschotel op z'n Deens
0 min
Bekijk recept