Amuse: Eendenlever

5
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) kook de sjalot,met de azijn,suiker en wat peper en zout. 2) Van het vuur halen en de olie erdoor roeren.warm houden. 3)Snij het spek ragfijn en bak dit goed uit. daarna aan de vinaigrette toevoegen. 4)Snij de schoongemaakte eenden lever in kleine plakjes. 5)Bak deze zonder vetstof kort in een pan met anti-aanbaklaag aan. 6)Verdeel ze in de lepels en giet er wat vinaigrette op. 7)lauwwarm serveren.

Amuse: Eendenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept