Sinterklaasrecept Le Boeuf Aux Quatre Vents

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ossehaas: als de filets niet zwaarder zijn dan 100 gr: 10 minuten pocheren in rode wijn (cotes du rhone villages). Warm houden, en vlak voor het serveren trancheren. Saus: 2 eetl, fijngemalen avocadovlees menegen met 1 dl pocheervocht, 1 eetl, koriander, 2 theel dille en 2 theel. peterselie. Voeg er tenslotte 1 dl vleesfond bij: bindt de saus (bij voorkeur door inkoken). Groentegarnituur: Pocheer de pastinaakreepjes 10 min. in groente fond, meng ze dan met de dressing. Peper-paprikamousse: leg met de ijslepel op elk bord een bolletje mousse

Sinterklaasrecept Le Boeuf Aux Quatre Vents is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

English Beef Steak Pie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vidé van gevogelte en Noorse kreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Garnalensoesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Garnalensoesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept