Visfilet In Picante Botersaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de saus het eerst. Boter zachtjes opkomend laten smelten (mag niet kleuren), knoflook in ronddraaien en daarna eerst de uien hierin al roerend wat laten smoren. Voeg daarna tomantenpasta, mosterd, peterselie en dragon toe. Blijf roeren en breng het geheel naar het kookpunt. Temper het vuur en voeg druppels tabasco en zout naar smaak toe. Bak de visfilet in 10 tot 15 minuten gaar op de gebruikelijke wijze. Voeg daarna de saus toe.

Visfilet In Picante Botersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept