Leg de vleugels in een grote kom en bedek ze met de marinade. Laat de marinade 30 minuten intrekken bij kamertemperatuur, of langer als de vleugels in de koelkast gezet worden.Leg de helft van de vleugels in een magnetronschaal en kook ze voor 10 minuten op een hoge stand in de magnetron. Haal ze eruit en kook de andere helft op dezelfde wijze. Verhit de barbeque toto hij heet is. Zet een rooster op de barbeque en leg daarop de vleugeltjes. Strijk de in de kom achtergebleven marinade over de vleugeltjes. Draai de vleugeltjes, terwijl u ze insmeert met marinade, regelmatig om tot ze bruin en knapperig zijn. Strooi sesamzaadjes op een folieschaal en zet ze op de barbeque. Schud de schaal af en toe, terwijl ze roosteren. Strooi de zaadjes over de gebruinde kippenvleugeltjes.
Kippenvleugels Met Sesamzaad is een recept van Smulweb.nl