Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 2 cm. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de stukjes kip in ca. 6 minuten gaar; schep de stukjes in een ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Fruit de uisnippers en de champignons ca. 5 minuten in het achtergebleven vet. Schep het mengsel en de stukjes lente-ui bij de kip. Breng de melk met de slagroom aan de kook, roer de sauspoeder erdoor en laat de saus zachtjes ca. 1 minuut pruttelen. Neem de pan van het vuur en roer de mosterd, het citroensap en de koriander door de saus. Voeg naar smaak zout en peper toe en schenk de saus over de ingredienten in de ovenschaal; schep het geheel goed door. Hak de pinda′s grof. Meng het meel met de koriander door de pinda′s. Snijd de boter in kleine stukjes en wrijf ze door het meelmengsel tot het geheel kruimelig is. Verdeel het mengsel over de ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 ?C. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
Kip-champignonschotel Met Koriander is een recept van Smulweb.nl