Bestrijk de ovenvaste schotel met boter.Breng circa 7 dl. water met ui,wortel,peterselie,tijm,foelie, peperkorrels en zout aan de kook.Doe de kipfilets erin en laat deze 10 minuten zachtjes koken.Neem de kipfilets er dan uit en laat de bouillon nog 20 minuten zachtjes trekken.Zeef dit daarna, meet 6 dl. af.Snijd het kippenvlees in kleine blokjes.Verhit de olie, fruit hierin de ui tot ze goudgeel ziet. Laat de rijst,bleekselderij en paprika 5 minuten meebakken en roer er dan de kerrie,champignons,tomaten en salami door.Giet de kippenbouillon erbij,laat alles zonder roeren, aan de kook komen en kook de rijst, met het deksel op de pan, heel zachtjes, in 20 minuten gaar.Roer de kip door de rijst en doe het gerecht over in de schotel.Strijk de bovenkant glad en bestrooi deze dun met paneermeel.Verdeel hier de boter in kleine stukjes overheen.Maak de rand van de schotel schoon met een stukje keukenpapier.Zet de schotel op de hierboven aangegeven plaats op het ovenrooster onder de voorverwarmde grill.Laat er in de aangegeven tijd een bruin korstje op komen.Schakel de grill uit.Geef er b.v. een kant en klare chutney bij.