Kerriesoesjes Met Hollandse Garnalen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in de tussentijd de mayonaise met de room glad. Voeg de kerriepoeder, de gembersiroop, het citroensap en peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Roer de garnalen hier nu doorheen. Nu de afgekoelde soesjes half opensnijden en vullen met de garnalenvulling. Op gekoelde borden plaatsen en met sla, blokjes tomaat en partjes citroen garneren.

Kerriesoesjes Met Hollandse Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-kerriesoesjes
0 min Voorgerecht
Bekijk recept