Pakistaans Vlees

5
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een diepe braadpan. Uien, koriander, gember, komijn, zout, kaneel, kruidnagel en knoflookpoeder toevoegen en 3 minuten zachtjes laten koken. Het gehakt erbij doen, alles goed vermengen en 30 minuten op een iets groter vlam koken en regelmatig omroeren. Als er na deze tijd nog vocht over is, moet de rest volledig worden afgegoten. Voor het deeg gebruikt men kant en klare samosas vellen. Ondertussen de olie in een frituurpan tot 200 C verhitten. Doe in een samosas vel wat vlees en vouw het dicht als een enveloppe. Doe aan de randen wat koud water om het goed dicht te plakken. Frituur de koekjes totdat ze goudbruin zijn. Warm serveren.

Pakistaans Vlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept