Rijstkroketjes Met Wijnschuimcreme.

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van rijst, melk, suiker en vanillesuiker een dikke rijstebrij koken., af laten koelen en de deierdooiers voorzichtig erdoor roeren. De massa op een groot bord uitstrijken en af laren koelen. Van de massa kroketjes vormen, deze door de beschuitkruimels halen en in 170 graden heet vet bakken eruithalen en op keukenpapier laten uitlekken en met suiker bestrooien. Intussen voor de wijnschuimcreme alle ingredienten in een hoge pan met een mixer op een laag vuur zolang roeren tot de massa begint te rijzen en dik vloeibaar wordt. De saus kan warm of koud bij de kroketjes geserveerd worden.

Rijstkroketjes Met Wijnschuimcreme. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaione(wijnschuimcreme)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rijstkroketjes
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Parmezaanse Kaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Abrikozensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept