Gegrilleerde Tongschar Met Aardappelspiesjes En Kool.

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tongscharren schoonmaken en enkel de zwarte velkant erafhalen. Kruiden, in bloem wentelen en daarna in de olie. In ruitjesvorm op de hete grill roosteren en daarna ongeveer 3 minuten verder gaar laten worden in de hete oven. De kolen in fijne reepjes snijden en apart houden. Een marinade van 1/3 water, 1/3 olie en 1/3 azijn maken, aan de kook brengen, over de rode en de groene kool gieten en laten afkoelen. De aardappelen schillen, er enkele dikke blokjes van snijden en de rest pureren met een klontje boter. De aardappelpuree kruiden met dille en nootmuskaat, in kroketjes rollen, door het eiwit en paneermeel halen en goudgeel bakken. De aardappelblokjes bakken. De groene en de rode kool ondereen op het bord schikken en de tongscharren erop leggen. De frietjes en kroketjes op een spies steken en bovenaan op het bord leggen.

Gegrilleerde Tongschar Met Aardappelspiesjes En Kool. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde kipfilet a la diable
0 min
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Tussenrib Met Peultjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept