Aardappelcarpaccio Met Ansjovistappenade.

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kommetje mosterd, azijn en olie tot een sausje roeren. Ui, tomaat, ansjovis, kappertjes, knoflook en peterselie erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Krieltjes afgieten en laten uitdampen en kapjes eraf snijden (worden niet gebruikt). Krieltjes in plakjes snijden en over 4 bordjes verdelen. Rucola erop leggen. Ansjovisdressing erover sprenkelen.

Aardappelcarpaccio Met Ansjovistappenade. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappelcarpaccio Met Tapenade
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Truffelolie En Kruidensalade
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Maatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept