Kruidige Kipspiesjes Met Fruitige Kerriesaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilet in dobbelstenen van 3 x 3 cm. Halveer de peper, schraap de zaadjes eruit en hak het vruchtvlees fijn. Roer de olie met de rode peper, het citroenrasp en peper en zout naar smaak door elkaar en schep de kipfilet erdoor. Laat de kip 30 min. marineren (langer is nog lekkerder). Snijd intussen de ananas in kleine stukjes. Pel de mandarijn, haal de partjes los en snijd ze in stukjes. Schep het fruit met het bieslook door de kerrie-ananassaus en zet hem tot gebruik in de koelkast. Prik de kipstukjes aan satestokjes en rooster de kipspiesjes onder een hete grill rondom bruin en gaar. Serveer de spiesjes met de saus. Lekker met gebakken aardappelen en een frisse groene salade.

Kruidige Kipspiesjes Met Fruitige Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept