Salade Met Dille-yoghurt

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met een schone theedoek. Blancheer de groenten in kokend water beetgaar. Sla het water er af en laat verder drogen op keukenpapier. Doe olie, azijn, dille, mosterd, honing, zout en peper in een maatbeker. Vul de beker aan met yoghurt tot 150 milliliter. Doe de groenten in een grote schaal. Giet de dressing erover. Laat een poosje marineren.

Salade Met Dille-yoghurt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept