Stoofvlees Met Abrikozen En Couscous

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien in wat olie en als die beginnen te bruinen voeg je het in blokjes gesneden vlees toe. Als het dichtgeschroeid is, voeg je het bier (licht opgewarmd) toe en vul evt aan met zoveel water tot het vlees net niet onderstaat. Voeg de hacheekruiden toe (het mag wat stevig gekruid zijn) en leg het pepertje boven op het vlees. Doe de deksel op de pan en laat het vlees op een zacht pitje uren lang sudderen. Ong 45 minuten voor het opdienen verwijder je het pepertje. Je snijd de abrikozen in reepjes en voegt ze aan het stoofvlees toe. Na een half uur voeg je de jam, de gembersiroop en zout en peper naar smaak toe.Zet nu een ketel water op. Doe de couscous in een schaal, doe er wat zout, 2 eetl peterselie en een scheutje olie bij. Giet er zoveel kokend water bij dat de couscous net onder staat. Na 5 minuten schep je de couscous goed door.

Stoofvlees Met Abrikozen En Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept