Paprika, Gevuld Met Shoarmavlees En Kerriesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan ruim water aan de kook brengen. Ondertussen paprika′s wassen en in de lengte halveren. Stelen eraan laten zitten, maar zaadjes en zaadlijsten verwijderen. Paprikahelften aan kokend water toevoegen en water opnieuw aan de kook brengen. Helften ca. 1 minuut koken en in vergiet onder koud stromend water afspoelen. Droogdeppen met keukenpapier. Gemberbolletjes fijnsnipperen. In steelpan boter smelten. Gembersnippers, kerriepoeder, gemberpoeder en sambal toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes fruiten. In een keer bloem toevoegen en erdoor roeren. Al roerend wijn en melk toevoegen en blijven roeren tot een gladde saus ontstaat. Gembersiroop erdoor roeren. Saus ca. 5 minuten zachtjes laten koken onder af en toe roeren. Intussen in wok olie verhitten. Shoarmavlees toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Slagroom door saus roeren, niet meer laten koken. Saus op smaak brengen met zout. Rauwkost door shoarmavlees scheppen en ca. 1 minuut meebakken. Op vier borden telkens 2 paprikahelften leggen en shoarmamengsel erin scheppen. Saus erover schenken.

Paprika, Gevuld Met Shoarmavlees En Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept