Fruit in de boter de prei- en uienringen, de geknipte selderij en peterselie en de uitgeperste knoflook. Doe er na 10 minuten de tomatenpuree bij. Even door elkaar roeren. Stort de massa in een flinke pan. Bestrooi met de bloem en doe al roerend de hete bouillon erbij, gevolgd door de pindakaas. Hoeveel van beide hangt van de gewenste sausdikte af. Roer er een scheutje soja doorheen en daarna wat room en tobasco. Laat op een zacht pitje even staan. VLEESTIP: Bak het vlees aan beide kanten bruin terwijl u ze in de pan rondschuift en omdraait. Dan het vuur iets lager, nog even laten staan (10 minuten) en blus de jus af met een scheut rode wijn. Zet de pit op zijn laagst. Neem het vlees uit de pan en snijd snel in dikke plakken. Doe de plakken nog even in de jus en leg ze daarna op de borden of een voorverwarmde schotel, samen met een deel van de jus of een deel van de saus.