Varkensrollade Met Biersaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak de rollade rondom bruin. Leg ui, prei, peterselie, laurierblad en kruidnagels rondom het vlees en schenk de bouillon en het bier in de pan. Braad het vlees in ca. 60 min. gaar, regelmatig keren. Haal de rollade uit de pan en houd hem warm. Zeef het braadvocht en breng het in een pannetje aan de kook. Roer de room erdoor en bindt het iets met allesbinder.

Varkensrollade Met Biersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept