Gevulde Varkenshaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de varkenshaasje over de lengte in, vul ze met de roquefort, druk ze stevig dicht, bestrooi ze met wat vers gemalen peperkorrel. Leg 2 plakken ardennerham iets over elkaar, rol hier een varkenhaasje in als een envelope. Rol ze vervolgens door de bloem. Bak ze in niet te hete boter lichtbruin en plaats ze dan gedurende 20 min in oven van ca. 175 gr.

Gevulde Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept