Eendenborstfilets Met Rode Portsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
saus: Smelt de boter in een pan maar laat ze niet heet worden. voeg de bloem in een keer toe bij de boter. Roer het mengsel met de garde goed door elkaar. Laat het 2 tot 3 min: zonder te kleuren glazen.Voeg de koude bouillon en de port toe en de dragon. Laat het geheel aan de kook komen tot de gewenste dikte.
Voorbereiding
: Eendenborst filets bestrooien met zout en peper.Filets in ca: 3 minuten bruin en rose bakken.Eendenborst filets in dunne plakjes snijden. Saus over de borden verdelen,De filets in de saus leggen.

Eendenborstfilets Met Rode Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept