Lamsragout Met Appel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peper en zout het vlees en bak het in de hete reuzel snel bruin. Voeg de gesnipperde ui en wat kerriepoeder toe, bestrooi het vlees met bloem en giet er een halve liter bouillon bij. Laat het 1-2 uur stoven. Schil de appels, snipper ze en schep de snippers over het vlees. Laat ze even meesudderen.

Lamsragout Met Appel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept