Konijnenbout Met Roquefort Saus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Konijnenbouten in het stoofvocht weer zachtjes verwarmen. Daarna uit de pan nemen en op een schaal leggen. Afdekken en warm houden. Stoofvocht boven een maatbeker zeven. In de pan 2 dl. stoofvocht terug doen en hierbij de slagroom doen. Laten inkoken op hoog vuur in ca. 5 minuten, tot een mooie dikke saus is verkregen. Intussen roquefort fijnprakken, door de saus roeren en al roerende laten smelten. Stukjes peer toevoegen en 1 minuut mee verwarmen. Saus over de boutjes schenken.

Konijnenbout Met Roquefort Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept