Ree- Of Hertebiefstukjes Met Rode Bessensaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep het vlees droog met keukenpapier. Verhit de olie en de boter in een koeknpan en laat de biefstukjes - op een hoog vuur - aan beide kanten ditchschroeien. Bestrooi ze met zout en peper en bak ze - op een matig hoog vuur - ca. 2 minuten aan elke kant (het vlees is dan rose). Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze - afgedekt met aluminiumfolie - warm. Afwerking Giet ongeveer de helft van het braadvet uit de pan. Zet de pan weer op het vuur, schenk de gezeefde saus bij het achtergebleven braadvet en roer de aanbaksels los. Breng de saus al roerende aan de kook en laat haar nog iets inkoken (ca. 3 minuten). Neem de pan van het vuur en klop klontje voor klontje de rest van de koude boter door de saus (monteren). Breng de saus op smaak met zout en peper.

Ree- Of Hertebiefstukjes Met Rode Bessensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept