Konijn Met Paddestoelen En Paddestoelenjus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Konfijt de volgende dag de drooggedepte achterbouten in ganzenvet dat tegen de 80 graden Celsius aangehouden wordt. Laat de bouten in enkele uren gaar worden. Neem het vlees van de botten, snijd het in stukjes en laat het koud worden. Meng het gekonfijte konijn met de rest van de duxelle en vul de filovellen hiermee. Bind de buideltjes dicht en zet ze onder een vochtige doek op een koel plaats weg. Laat de bouillon samen met de gedroogde paddestoelen inkoken tot sausdikte. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verwarm de oven in 8 minuten voor op 200 graden. Bak de voorbouten rondom aan in tweederde van de hete ′′gewone′′ olijfolie en braad de bouten in de op 200 graden Celsius voorverwarmde oven nog circa tien minuten. Laat de filopakjes in de oven door en door warm en krokant worden. Bak ondertussen de rollades in resterende hete ′′gewone′′ olie mooi bruin en gaar. Klop vlak voor het serveren enkele klontjes koude boter door de saus. Schik de filopakketjes, voorbouten en gesneden rollade over warme borden en schep de saus rond het gerecht.

Konijn Met Paddestoelen En Paddestoelenjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktballetjes met paddestoelenjus
Bekijk recept
Konijn Met Paddestoelen En Paddestoelenjus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes Met Paddestoelenjus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen Met Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept