In pan met weinig water en zout plakjes ca. 2 minuten koken. Roosjes toevoegen en het geheel in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. In andere pan met ruim water en zout fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen kabeljauw in stukjes van ca. 2 cm snijden, bestrooien met zout en besprenkelen met citroensap. In pan ? liter water aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Stukjes kabeljauw toevoegen en afgedekt net tegen de kook aan in ca. 5 minuten gaar laten worden. Intussen wijnsaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Creme fraiche erdoor roeren. Broccoli door saus scheppen en ca. 3 minuten meewarmen. Fusilli afgieten en over vier borden verdelen. Stukjes kabeljauw met schuimspaan uit de pan nemen (bouillon wordt niet meer gebruikt) en op midden van de fusilli scheppen
Kabeljauw In Wijnsaus Met Broccoli is een recept van Smulweb.nl