KABELJAUW MET SPEK , BLADSPINAZIE EN BIESLOOKROOM.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn inkoken met wat wijnazijn, de gehakte sjalotten, tijm, laurier en de peper.Wanneer de saus bijna volledig is ingekookt, giet u er de room bij en laat u de saus nog eens inkoken.Wrijf deze basis door een zeef en doe er beetje bij beetje de boter bij.Kruid naar smaak met peper,zout en cayennepeper.Werk af met gehakte bieslook.Verwarm de oven voor op 180?C.Wikkel het spek rond de kabeljauw en laat de vis 12 minuten garen in de oven.Stoof en kruid de bladspinazie.Schik de spinazie in het midden van het bord.Daarbovenop komt de kabeljauw en de bieslookroom.

KABELJAUW MET SPEK , BLADSPINAZIE EN BIESLOOKROOM. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
25 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept