Pasta Met Gerookte Zalm En Kappertjes

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In steelpan 1 eetlepel boter smelten. Prei hierin ca. 1 minuut zachtjes bakken. Wijn en limoenschil toevoegen en ca. 3 minuten op halfhoog vuur iets laten inkoken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken. Creme fraiche en kappertjes door wijn roeren en ca. 1 minuut verwarmen. Saus op smaak brengen met zout, peper en enkele drupels limoensap. VAn vuur af boter in gedeelten door saus roeren. Tagliatelle op twee (warme) borden scheppen. Zalm over pasta verdelen en saus erover gieten. Garneren met plakjes limoen en kleingeknipte bieslook.

Pasta Met Gerookte Zalm En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept