Gevulde Venkel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep de gesnipperde venkel, de paprika blokjes en de zalm door de rijst. Breng op smaak met wat zout en peper. Vul de venkelhelften met dit mengsel en zet ze in de schaal. Schep er de rest vah het rijstmengsel naast. Druppel er wat olie over. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 tot 20 minutes in de voorverwarmde oven. Verwijder de laatste 5 minutes het aluminiumfolie. Garneer met het achtergehouden venkelgroen.

Gevulde Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept