Romige Paddestoelenragout

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een braadpan en fruit de ui met de paprika al omscheppend ca.5 min op halfhoog vuur.Bak de paddestoelen 3 min mee.Breng intussen de melk metde witte sausmix en de bouillontablet al roerend aan de kook. Schep het paddestoelenmengsel en de roomkaas erdoor. Laat de kaas al roerend smelten.Schep de bosui erdoor en warm goed door.Garneer met het bieslook.

Romige Paddestoelenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept