Hartige Sausen (Aioli)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp de teentjes knoflook fijn en meng ze met de eierdooier en een beetje zout. Blijf met de stamper wrijven terwijl u de olie er bij druppelt en er door roert. Voeg af en toe een paar druppels citroensap toe. Blijf roeren tot er een gelijkmatige dikke saus ontstaat.

Hartige Sausen (Aioli) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept