Banaan-bosbessen Brood

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- bestrooi de bosbessen met 2 eetlepels meel - meng rest van het meel, suiker, bakpoeder en zout en roer havermeel erdoor - mix de eieren, ‘shortening’ en bananen - voeg mix toe aan droge ingredienten en roer tot het goed gemengd is - roer de bosbessen voorzichtig door het mengsel - doe het deeg in een ingevet en met meel bestrooid bakblik en bak het 1uur op 180C - 10 minuten laten afkoelen, daarna het bakblik verwijderen en verder laten afkoelen

Banaan-bosbessen Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept