IJs Met Aardbeien-rabarbersaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rabarber schoonmaken, in stukjes snijden en met de vanillesuiker, het sinaasappelsap in een glazen litermaat (afgedekt) circa 5 minuten op 100 procent in de magnetron verwarmen. Intussen de aardbeien wassen, de kroontjes verwijderen en per persoon een aardbei voor de garnering achterhouden. De helft van de aardbeien met een vork fijnprakken of pureren en de puree door de rabarber scheppen. De saus verder laten afkoelen. De overige aardbeien, behalve die voor de garnering erdoor roeren en de saus eventueel op smaak brengen met suiker.

IJs Met Aardbeien-rabarbersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenpannekoekjes
10-20 min -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept