Het ijs een beetje laten ondooien, een ronde schaal bekleden met wat plasticfolie. Doe dan met een hele schone lepel een laagje ijs in van een van de 2 smaken , dan een laagje van de andere smaak , weer de andere er boven op . Strijk het geheel glad en leg hierop de plakken cake, snij deze bij zodat het ijs geheel bedekt word, sprenkel hierover de kirsch, dek verder af met folie en zet in de vriezer voor op zijn minst een uur of 3 langer mag ook. Verwarm de oven tot 250 graden , klop de eiwitten stijf ( niet vergeten al je gereedschap moet steeds zeer schoon ) klop door de opgeklopte eiwit de basterdsuiker , niet alles te gelijk , beetje bij beetje dus tot dat het een glade massa is. Plaats het ijs op een vuurvaste schaal en haal het plastic er af en verdeel het schuim hierover maak met een vork of lepel wat decoraties op het eiwit en stuif wat poedersuiker erover . Zet het geheel in het midden van de hete oven en laat het schuim in ongeveer een minuut 5 bruin kleuren.