Pasta Met Witlof, Ham En Roquefortkaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de witlof in schijfjes. Bak de witlof beetgaar en van het vuur halen en afdekken. Snij de paprika en ui in kleine blokjes. Bak ui en paprika gaar. Nu de pasta bereiden volgens de aanwijzingen op het pakje. Snij intussen de champignons in schijfjes en voeg ze toe aan de ui-paprika-baksel totdat ook de champignons gaar zijn. Snij intussen de ham in kleine stukjes. Als de ui-paprika-champignons gaar zijn voeg de hamblokjes, witlof, roquefortkaas en creme fraiche toe. Laat alles door en door warm/heet worden. Voeg naar smaak boullion blokjes, peper en zout toe. Eventueel binden met Alles Binder.

Pasta Met Witlof, Ham En Roquefortkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

warme camenbert met appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met Roquefortsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig Slaatje
0-10 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept