Bladerdeeghapjes Met Geitenkaas

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. laat 6 plakjesd bladerdeeg ontdooien. meng in een kom de verse geitenkaas met een vork door de verse rode pesto. bekleed een bakplaat met bakpapier, leg hierop 3 plakjes bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in het deeg. besmeer de plakjes met het geitenkaasmengsel en dek ze af met de resterende bladerdeeg plakjes. snijd het gevulde bladerdeeg in vieren en druk in elke driehoekje een kwart gemarineerde artisjok hart. bak de hapjes in de oven in 20-25 minuten bruin.

Bladerdeeghapjes Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes Met Serranoham
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept