Tagliatelle Met Champions En Boursinkaas

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de pasta zoals beschreven in het recept "Zelfgemaakte pasta". Snijd het deeg in reepjes om tagliatelle te maken. Breng minstens 1.8 liter water aan de kook in een grote pan. Voeg de diepgevroren spinazie een scheutje olie en een snuifje zout toe. Kook de pasta 4 minuten. Verhit de overgebleven olie in een pan en bak de uien en de knoflook tot ze zach zijn. Voeg de paddestoelen, wijn en de helft van de bieslook toe. Laat 2 minuten koken en roer er de Boursinkaas en de room door. Kruid met peper. Roer tot het mengsel warm is. Giet de pasta af, voeg de pasta toe bij de saus en meng. Garneer met de overgebleven bieslook en dien op.

Tagliatelle Met Champions En Boursinkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met champignons en boursinkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs met boursinkaas
0 min
Bekijk recept
Fluweelsoep
0-10 min -
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept