Zelfgemaakte Bonbons

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kaneelbonbons. Gebruik melkchocolade. Roer er 1 tl kaneel door en klop luchtig. Massa in bonboncaisse spuiten met stermondje. Chocoladerozijntjes erop.
  • 2 Rumkogels. Gebruik pure chocolade. Roer er 3 el rum (of 1 buisje rum-essence) door. Vorm tot balletjes. Door rumgrapefruit-hagelslag rollen.
  • 3 Roomtruffels. Gebruik witte chocolade. Roer er 3 el nootkrokant door. Spuit in caisses met glad mondje. Suikerbloemetjes erop.
  • 4 Italiaanse bonbons. Gebruik melkchocolade en 2 el amandellikeur (Amaretto). Met glad spuitmondje op kleine ′Amaretti di Saronne′ koekjes of Weespermopjes spuiten. Glazuren met witte chocolade.
  • 5 Sinaasappelbonbons. Gebruik butterscotsch-chocolade en 2 el sinaasappellikeur of -siroop en 3 el gehakte geconfijte sinaasappel. Spuit in bonboncaisse. Taartsinaasappeltje erop.
  • 6 Kokostruffels. Gebruik witte chocolade, 1 el banaanlikeur en 3 el geraspte kokos. Vorm balletjes en rol door geraspte kokos.
  • 7 Kersenbonbons. Gebruik pure chocolade en 2 el kersenbrandewijn of amerenakersennat. Spuit toefjes in caisse. Cocktail- of amerenakers erop. Met hagelslag bestrooien.
  • 8 Notentruffels. Gebruik melkchocolade en 4 el cashewnotenpasta. Vorm tot balletjes en haal door gesmolten chocolade. Direct een halve cashewnoot erin drukken.

Zelfgemaakte Bonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept