1 Kaneelbonbons. Gebruik melkchocolade. Roer er 1 tl kaneel door en klop luchtig. Massa in bonboncaisse spuiten met stermondje. Chocoladerozijntjes erop.
2 Rumkogels. Gebruik pure chocolade. Roer er 3 el rum (of 1 buisje rum-essence) door. Vorm tot balletjes. Door rumgrapefruit-hagelslag rollen.
3 Roomtruffels. Gebruik witte chocolade. Roer er 3 el nootkrokant door. Spuit in caisses met glad mondje. Suikerbloemetjes erop.
4 Italiaanse bonbons. Gebruik melkchocolade en 2 el amandellikeur (Amaretto). Met glad spuitmondje op kleine ′Amaretti di Saronne′ koekjes of Weespermopjes spuiten. Glazuren met witte chocolade.
5 Sinaasappelbonbons. Gebruik butterscotsch-chocolade en 2 el sinaasappellikeur of -siroop en 3 el gehakte geconfijte sinaasappel. Spuit in bonboncaisse. Taartsinaasappeltje erop.
6 Kokostruffels. Gebruik witte chocolade, 1 el banaanlikeur en 3 el geraspte kokos. Vorm balletjes en rol door geraspte kokos.
7 Kersenbonbons. Gebruik pure chocolade en 2 el kersenbrandewijn of amerenakersennat. Spuit toefjes in caisse. Cocktail- of amerenakers erop. Met hagelslag bestrooien.
8 Notentruffels. Gebruik melkchocolade en 4 el cashewnotenpasta. Vorm tot balletjes en haal door gesmolten chocolade. Direct een halve cashewnoot erin drukken.