Kapucijners Met Speklapjes En Mosterdsaus.

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan en bak de speklappen op middelhoog vuur in ca. 10 min. per kant bruin en knapperig. Verwarm de kapucijners in het kookvocht en laat ze in het vergiet uitlekken. Vermeng de kapucijners met het vet van de speklapjes zodat ze mooi gaan glanzen. en breng op smaak met zout en peper. Fruit de ui in het resterende spekvet en blus af met een scheutje water en roer er de room en de mosterd door. Breng de saus op smaak met wat zout en peper. Scep op 2 borde de kapucijners met daar boven op de speklapjes. Scep de saus over de speklapjes.

Kapucijners Met Speklapjes En Mosterdsaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept