Tijgergarnalen Met Notensla, Knolselder En Saffraansaus

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de ingredi?nten voor het slaatje en maak het vlak voor het serveren aan met olie en balsamicoazijn.
  • 2 Zet de bisque op met het stukje citroengras en saffraandraadjes. Laat even opkoken en monteer de saus met klontjes koude boter.
  • 3 Bak de garnalen in olijfolie op hoog vuur en kruid ze flink met peper en zout.

Tijgergarnalen Met Notensla, Knolselder En Saffraansaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept