Zoek
Tijgergarnalen Met Notensla, Knolselder En Saffraansaus
8
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
24 tijgergarnalen
olijfolie
peper en zout
Voor het slaatje:
zakje rucola
8 verse walnoten
4 el rauwe knolselder
in blokjes
1 el olijfolie extra vierge
scheutje witte balsamicoazijn
Voor de saus:
8 el kreeftenbisque (kant-en-klaar)
stukje citroengras
een paar saffraandraadjes
25 g koude boter
in klontjes Bereidingswijze 1. Vermeng de ingredi?nten voor het slaatje en maak het vlak voor het serveren aan met olie en balsamicoazijn.
2. Zet de bisque op met het stukje citroengras en saffraandraadjes. Laat even opkoken en monteer de saus met klontjes koude boter.
3. Bak de garnalen in olijfolie op hoog vuur en kruid ze flink met peper en zout. Serveertips 4. Serveer de garnalen met het slaatje en een beetje
Bereiding
1
Vermeng de ingredi?nten voor het slaatje en maak het vlak voor het serveren aan met olie en balsamicoazijn.
2
Zet de bisque op met het stukje citroengras en saffraandraadjes. Laat even opkoken en monteer de saus met klontjes koude boter.
3
Bak de garnalen in olijfolie op hoog vuur en kruid ze flink met peper en zout.
Tijgergarnalen Met Notensla, Knolselder En Saffraansaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept